Lina Spansk

Hur mycket kemikalier finns det i din ansiktsvård?

Godmorgon!

Jag har en jätte rolig nyhet – under de kommande månaderna kommer jag att arbeta nära ett varumärke som stått mig varmt om hjärtat under många år, nämligen Neal Yard Remedies! Under veckan som var så besökte jag butiken Eteritique som ligger vid Hornstull här i Stockholm, där träffade jag deras hudterapeut som hjälpte mig att plocka ut en helt ny ansiktsvård. Tanken är att jag ska testa att byta ut ALLA mina ansiktsprodukter till Neal Yard´s ansiktsprodukter som är helt naturliga och fria från kemikalier!

Jag har alltid så länge jag kan minnas haft en känslig hud och haft svårt att hitta en hudvård som passar mig. Min hud är oftast bra på sommaren, men när hösten och vintern kommer så blir jag super torr och lätt lite röd i tonerna.

Jag är dessutom en person som inte lägger ned så mycket tid i badrummet för fix och har därför varit ganska lat när det kommer till just ansiktsvård. Snabbt och enkelt har varit min melodi!

Men någonting hände när jag blev mamma, jag började intressera mig mer för vad alla produkter man använder innehåller. Det började egentligen redan innan när jag var gravid, helt plötsligt ville jag inte smörja mig med vad som helst då jag visste att det också är en till människa som får in detta i sin kropp. Alla produkter som jag handlat till Nowa är naturliga produkter utan några kemikalier – är det inte då konstigt att man aldrig tänkt så om sig själv? Varför ska jag ha produkter med en massa kemikalier i?

Därför, ska detta bli ett super spännande test och jag hoppas verkligen att denna serie kommer passa mig! Som alltid så vet jag att jag förmodligen kommer känna att min hy blir sämre de första veckorna. Så tycker jag alltid att det blir precis när man byter hudvård. Men sen, hoppas jag att jag kommer känna skillnaden mellan vanlig ansiktsvård och denna som är helt naturlig.

Så, produkterna som dom hjälpt mig att välja ut och som jag ska testa och utvärdera nu under ett par månader är:

Organic MAKE-UP REMOVER (175 kr)
Nourishing Orange Flower TONER (245 kr)
Nourishing Orange Flower NIGHT CREAM (375 kr)
Orange Flower FACIAL OIL (375 kr)

 

Deras Make-up remover ska tydligen vara en stor hit och innehåller massa näring som tydligen ska vara bra för fransarna också – håller tummarna för att även dom ska bli lite längre 😉

I övrigt är produkterna plockade från deras ”Orange Flower” serie. Jag har precis använt alla produkterna och jag luktar MAGISKT! Så det börjar bra! =)

Har ni testat produkter från Neal Yard´s? Och isåfall, vad tyckte ni?

I samband med denna testperiod får jag även dela med mig av en rabattkod där du också kan köpa naturlig hudvård till ett lite bättre pris. Koden ”Fitbylina15” ger 15% på deras sortiment. Länk till hemsidan hittar du här!

Let´s go natural den här hösten! Om ca 2 månader kommer jag göra ett nytt inlägg med resultatet – so stay tuned!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.