Lina Spansk

Träning under semestern?

Hej,

Under semestern är det många som faller ur rutiner och lägger träningen på hyllan för ett tag. Här skulle jag vilja slå ett slag för att INTE göra det! Jag tycker självklart att det är viktigt att koppla av och kunna njuta av semestern, och jag gör gärna det 95% av tiden men de sista 5% lägger jag mer än gärna på träning.

Träningen under semestern behöver inte se likadan ut som den alltid gör hemma. Istället kanske man får tillfälle att testa på någonting nytt, eller bara göra det som man faktiskt känner för under dagen.

När vi åker till Spanien så köper vi alltid gymkort för den period vi är här. Semestern för mig handlar om avkoppling och tillsammans med träning kan det bli riktigt givande för kroppen.
Under semestern har jag också större möjlighet att hinna med träningen då Kevin också är ledig och kan ta hand om Nowa den korta tiden jag är borta och tränar.

Just den här semesterresan har vi det verkligen lyxigt då Kevins föräldrar också är nere och kan ta Nowa så att vi får beta av träningen tillsammans – GUUULD värt!!

Jag älskar känslan av att beta av en timmes gym på morgonen och sen gå ut i solen och njuta resten av dagen med gott samvete och skön känsla i kroppen.

Det bästa är också att när det är så varmt så får man svettas liiiite extra. Det gör alltid feelingen efter ännu bättre! =)

Hur ser ni på träning under semestern? Vila eller kombinera semestern med träning? <3

Squat

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. D I A N A

    Jag har hittills alltid tänkt att tvärtom, vila på semestern, från allt, utan träning och strikt kost. Det har alltid resulterat i en cirkel av uppgång och sen resten av året träning för nedgång.. Det här är första året som jag faktiskt inser att det blivit min livsstil. Gick upp 5:30 och tränade på gymmet 06 med kusinerna och maken på semestern. Det var den härligaste känslan man kan föreställa sig. Jag hoppas på att jag ändrats från och med nu. 🙂

    1. Lina Spansk

      Åh vad härligt att höra! Visst är det en skön känsla?! När man vänder på det så är det ju faktiskt under semestern som man har mest tid för sig själv och kan träna utan någon stress! Bara good feeling! =)