Lina Spansk

Att kombinera mammarollen med arbete

Hej på er,

Jag är så ledsen för så dåligt med uppdateringar här sista tiden!

Det här med att vara mamma samtidigt som man är egen företagare är inte alltid helt lätt.
Jag är just nu mammaledig 3 dagar/vecka och jobbar 2 dagar/vecka. Jag arbetar då hemifrån och mestadels online. Jag håller också lite föreläsningar och har pt-kunder på gymmet.

När Nowa var mindre och sov mer om dagarna så var bloggandet inget problem att hinna med. Men ju äldre hon har blivit så har bloggandet blivit lidande. Jag har insett att jag måste börja avsätta tid för att blogga om jag ska hinna med. Därför ska jag nu sätta upp en liten plan för vad jag ska blogga om. Så har ni några ideér eller att det är någonting specifikt ni önskar att jag skriver om, så tipsa mig! =)

Förra veckan så höll jag en kort föreläsning på Paradiset Södermalm om gravidträning och tiden efter en graviditet. Det var ett mindre gäng jag föreläste för och det är alltid kul, då det blir lite mer personligt och folk kan ställa frågor efteråt. Detta är någonting jag vill göra mer! Så min plan är att planera in lite mer föreläsningstillfällen här till hösten! Hoppas ni mammor tycker att det låter intressant! =)

Mitt nya online coachningsverktyg är igång på riktigt och nu har många kommit 2 månader in på sina program, det är nu man verkligen ser resultaten! Så himla härligt och jag är stolt som en höna varje gång jag ser att mina grymma tjejer krigar sig framåt mot sina mål.

Trots att jag ibland känner att jag har lite tid för arbete just nu (who can blame me, när det är massa bebisgos som kommer ivägen) Så är jag glad att jag lyckas kombinera min största passion – träning och hälsa, med att vara mamma. Det är guld värt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.