Lina Spansk

Enkel kycklinggryta

Hej på er,

Igår (efter mitt lilla utbrott om att jag inte hinner med någonting längre!) så la jag upp att jag gjorde en snabb kycklinggryta. Ni var super många som ville ha receptet, så jag tänker att jag för enkelhetens skull skriver det här. Detta är verkligen ingen smaksensation (hehe, så inga skyhöga förhoppningar nu) utan bara en snabblagad och god kycklinggryta som funkar att slänga ihop snabbt till vardag! =)

Recept:
Tärnad kycklingfilé (jag tog 3 filéer utav 4 i förpackningen – kronfågeln)
1 burk kokosmjölk
1/2 buljongtärning med kycklingsmak
2 tsk röd curry pasta
Hariconverts (gröna bönor)
Ris

Gör såhär:
– Tärna kycklingen och stek upp i kokosolja eller annat fett.
– Sätt på riset.
– När kycklingbitarna är nästan genomstekta häll på kokosmjölken
– Tillsätt buljongtärning och curry pasta och låt stå och puttra ca 10 min på låg värme.
– Tina/koka upp hariconverts och lägg sedan i grytan de sista minuterna så de får puttra i kokosmjölken.

KLART! =) Hoppas ni gillar den!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.