Lina Spansk

Kom igång tillsammans med mig i sommar!

Hej på er!

Känner du att du behöver en plan gällande din träning?
Skulle det vara skönt att ha någon som sköter din planering, följer upp dina resultat men också ditt välmående? Någon som du kan bolla med och ställa frågor till? Någon som pushar dig när din egen motivation svajar?

Då MÅSTE du anmäla dig till online coachning tillsammans med mig här! =) Låt mig vara din coach de kommande månaderna så vi tillsammans kan göra de förändringarna som krävs för att få in hälsosamma rutiner i ditt liv.

Kanske har du en eller flera barn de senaste åren och känner att du hamnat lite i skymundan. Att du har prioriterat dig själv i andrahand över en tidsperiod. Så känner många!

Det är just där jag kan hjälpa till, att göra vägen tillbaka lite lättare, och framför allt smidigare! Du får kost- och träningsprogram som är helt anpassat efter dig direkt i mobilen. Du får en profil där du kan följa dina resultat, vecka för vecka. Månad för månad.

Jag tror på långsiktighet och har därför har nästintill alla mina fantastiska tjejer på 6 månaders online coachning. På 6 månader hinner vi skapa hälsosamma rutiner, en medvetenhet och kunskap kring både kost- och träning. Som du sedan kan spinna vidare på själv och känna att du står stadigt på egna ben.

Varje månad får du nya upplägg med nya recept, nya övningar och nya infallsvinklar!

Du har dessutom mig bara ett mess bort! I appen finns även en direktchat till mig, där du kan ställa alla frågor och funderingar som dyker upp längst vägen. Eller bara skriva en rad när du känner att det känns motigt och behöver en push!

För mig är det otroligt viktigt att ha en öppen och ärlig dialog med alla jag hjälper. Det är då vi kommer få dom bästa resultaten!

Hoppa på du också! Oavsett förutsättningar och livssituation så är jag säker på att vi kan hitta ett upplägg som passar just dig och dina mål. Skriv in dina kontaktuppgifter på www.fitbylina.com så hörs vi vidare om både upplägg och planering!

KRAM PÅ ER <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.