Lina Spansk

Smider planer från Spanien..

Hej på er från soffan i Spanien!

Netflix är på i bakgrunden, Nowa sover och jag och Kevin sitter i soffan och skriver på en varsin dator. Nästan precis som hemma! Skillnaden är att jag känner en lätt hetta från mina axlar då vi la oss i solen en sväng idag när Nowa sov middag, och det verkar som att den tog mer än jag trodde! =)

Jag håller just nu på med en super spännande grej som inkluderar det jag älskar – kost och träning! Det kommer bli så bra och jag längtar tills jag får dela med mig till er! <3 Jag hoppas att ni kommer tycka det är lika roligt som jag! Ideén kom när jag märkte av intresset för inre magträning, och nu är jag snaaaart i hamn och kan visa er vad det är jag sysslat med!

Imorgon ska jag göra en ”take-over” på Loppis Instagram, så roligt! Hoppas ni följer med mig där under vår andra dag på semestern! <3 Det utlovas strålande sol enligt väder-appen, hoppas!

Kram och godnatt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.