Lina Spansk

Att flyga med bebis..

Igår kväll landade vi i Alicante! Flyget var en timme försenat från Stockholm så istället för att landa kl 19 landade vi nu kl 20.

För första gången på väldigt länge hade jag flygfeber! Handen på hjärtat så var jag väldigt nervös över att flyga med Nowa för första gången! Mycket pga att jag har så stora problem med mina hörselgångar varje gång jag reser. Jag var rädd att hon skulle ha ärvt det av mig och att hon skulle få lika ont vid start och landning. När jag var liten var jag ett så kallat ”öronbarn”. Jag hade ofta öroninflammation pga mina trånga hörselgångar och vid vissa flygningar kunde jag till och med spräcka en trumhinna. Jag minns en gång när den sprack på vänster sida och jag fick gå runt halvdöv hela vår semester! Min mamma och bror har precis likadant. Nu när jag är äldre är det inte lika illa, men det gör fortfarande väldigt ont vid landning.

Jag och Nowa blev placerade längst in vid fönster och Kevin i mittenstolen. Vid starten var hon vaken och verkade mest fascinerad över ljudet ? Under de ca 3,5 timmarna uppe i luften så byttes vi av med att hålla henne. Det kändes otroligt trångt och man hade önskat att man hade en liten säng åt henne som alltid finns längst fram på flygen. Men antar att det kanske är för dom lite längre flygningarna. Hon somnade några gånger, jag hade vår bärsele som man knyter runt mig och där somnade hon lite då och då! Blöjbytet på en flygplanstoalett var någonting nytt! Haha. Make it work! När både jag och hon ska gå på toa där inne, vilken syn!!? Men det gick!!

Hon gnällde några korta stunder precis innan hon somnade i min famn, men överlag gick hela resan jätte bra!

Vid landningen som jag var sååå orolig för så sov hon i min famn hela vägen ned ❤️ hon verkar *peppar peppar* inte ha ärvt mina hörselgångar! Det tackar jag för ??

Känns så skönt att första flygningen är gjord.. och väldigt glad över att vi inte valde en längre resa! 4 timmar räckte gott och väl som en första prövning ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.