Lina Spansk

Jag tror vi är redo!

Så! Nu är vi redo för Spanien imorgon =)

Hela dagen idag har gått åt till att packa. Det är verkligen en konst att lyckas få med sig det viktigaste på bara 2 väskor när man har småbarn! Nu ska jag bara städa av lite här hemma innan jag helt kan slappna av. Jag är en sådan där person som inte kan lämna hemmet stökigt när man åker bort. Mina kusiner kommer även till Stockholm och ska bo här medan vi är borta, så jag behöver fixa så att allt är på plats tills dom kommer <3

Jag slutspurts shoppade lite till Nowa igår. Hon har nästan bara långärmade bodys så jag åkte in till stan för att handla lite kortärmade. Jag fick även syn på den här jeansjackan och kunde inte låta bli! Den är fortfarande lite för stor för henne, men hon får växa i den! Tills dess får jag vika upp ärmarna! =) Hur söt? Finns så otroligt mycket fina kläder till småflickor, man kan handla ihjäl sig! Men jag har försökt att hålla igen, jag vet att vi kommer shoppa massor i Spanien. Där finns så mycket fina butiker med barnkläder och till mycket bättre priser!

Igår så testkörde vi sittdelen i vår Stokkevagn och Nowa älskade det! Hon har börjat klaga lite på att ligga i liggdelen. Hon vill gärna se vad som händer runtomkring. Så nu är jag lite tveksam om vi ska ha sitt- eller liggdelen med oss imorgon till Spanien! (Kan hända att det blir båda två!) Yoyo vagnen är smidig på så vis att ingen av delarna tar särskilt mycket plats och är skapligt enkel att byta. Hur har ni gjort när ni har rest? Har ni haft med både ligg- och sittdel?

Ha en fortsatt fin söndag! Jag ska försöka hinna med en promenad i solen! =)

Kram ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.