Lina Spansk

Vad packar man till semesterresan?

Hej på er,

Om 10 dagar så sticker vi iväg till Spanien, det blir första resan tillsammans som en familj! <3

Vi har under veckan som varit fixat ett pass till Nowa. Kändes som ett stort statement, nu finns hon ”på riktigt”. (Ja, jag har fortfarande problem att förstår det! Får fortfarande nypa mig själv ibland för att inse att jag har en dotter. Hur länge ska det dröja innan man kan ta in det??! =))

Jag har även beställt en resevagn som vi ska ha med oss. Det blev en Yoyo-vagn! Har hört så mycket bra om dom så kunde inte hålla mig! Jag beställde duon som består av både en liggdel som passar bra just nu, men även sittdelen som börjar kännas mer och mer aktuell! Tyckte det var så svårt att välja färg, finns så mycket fina. Men efter många om och med så blev det en svart liggdel och en aprikosfärgad sittdel. Jag beställde även väskan som hör till så vi kan packa ned det som ska med till stranden och slippa bära! =) Den kommer med ett litet hjul, så den rullar precis bakom vagnen, så smidigt. Babyland hade 500 kr rabatt på duon just nu, så därför blev det båda på en gång! =) Ni hittar den här!

Älskar färgen, ginger har dom valt att kalla den =) Om ni är intresserade av väskan, så finns den här.

Det bästa är att vi kan använda det babyskydd som vi har idag från BeSafe till vagnen. Vi behövde bara köpa till en adapter som man sätter på vagnen först. Så smidigt för dom dagarna vi kommer vilja ta bilen in till centrala Alicante och strosa runt där.

Jag beställde även en badblöja från Liewood till Nowa, seriöst, har ni sett någonting sötare? ÄLSKAR DEN och kan inte vänta tills hon får använda den. Köpte den egentligen för att vi nu bokat in Nowa på babysim från och med att vi kommer hem. Men nu får den även haka på med ner till Spanien.

Jag känner mig lite nervös inför resan, att jag ska glömma någonting som Nowa kommer behöva. När det kommer till mig själv så vet jag att allting löser sig. Men när det kommer till henne så vill jag veta att jag fått med mig det hon behöver.

Är det någon av er som har några bra tips på saker man INTE får glömma att ta med sig?

Kram på er <3 Hoppas ni får en mysig helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Kan rekommendera badblöja (engångs). Vi köpte sån baddräkt badblöja som dig men när de råkar bajsa i den och är i vattnet så är det inget trevligt. Badblöja (engångs) är 100 gånger smidigare och håll34 fast bajset bättre ifall de skulle ske.