Lina Spansk

Helgen är över!

Helgen är över och som vanlig sitter jag här och tänker, jäklar vad fort det gick! =) Jag har haft en super rolig helg med massor av mys tillsammans med familjen. I lördags efter modevisningen på Gina Tricot så träffade vi upp Kevin mamma och pappa tillsammans med min pappa och hans fru, för att äta en brunch tillsammans. Eftersom vi var på Södermalm så passade vi på att äta en brunch på ett ställe som vi besökt innan och där man aldrig blir besviken på brunchen –  Kvarnen. Så mycket gott, både på det kalla, varma och efterrättsbordet. Tips tips tips för alla er som bor i närheten av Södermalm.

Jag vill passa på att tipsa om ännu ett ställe, nämligen den frisör som jag gick till nu senast – Carley på GE Hair Cotour. Sen min frisör gick på mammaledighet har jag varit utan, men jag har nu äntligen hittat en som förstår precis hur jag vill ha det. Så glad, då jag är ganska petig när det kommer till frisör. Funny fact är att jag själv är utbildad frisör och arbetade med det i två år innan jag sadlade om… kan man kanske inte tro då jag i princip ALDRIG stylar mitt hår. Jag går alltid omkring med håret uppsatt i en hästsvans! =)

Nu ska jag fixa te, grönsaksstavar och dipp till oss i soffan och försöka njuta av de sista timmarna av helgen!

Kram på er! <3

Älskar den kalla och naturliga blondfärgen som Carley fick till!

 

Känns som att hon redan känner mig. Grönt te och nötmix! =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.