Lina Spansk

Vem städar hemma hos er?

Inlägg i samarbete med Freska.

Är städning någonting ni ofta diskuterar hemma? Hos oss är det iallafall det!

När det kommer till ordning och reda i hemmet så är jag och min andra hälft på två helt olika planhalvor! Jag är en person som gillar att ha var sak på sin plats och som inte kan lägga mig om middagsdisken inte är undanplockad. Kevin däremot ser kvällarna som kvalitetstid och tid för återhämtning och vill därför vänta med disken till morgonen efter. Han har även en tendens att se vardagsrummet som en garderob har ingen vidare koll på vart vi förvarar saker hemma hos oss. Ska han ha någonting specifikt så får jag ofta höra: ”Älskling, vet du vart….” Haha, känner du igen dig? 😀

Om inte du har turen att bo tillsammans med en städfantast så tror jag att de flesta svarar ja på den frågan. Städning är någonting som jag tror diskuteras i de flesta hem och som tar mycket tid från annat. Vi har testat att dela upp det men misslyckats så många gånger. Städningen ligger just nu helt klart efter här hemma och därför har vi nu enats om att ta städhjälp!

Jag kom i kontakt med Freska för några veckor sedan och fick då syn på deras höga ratingbetyg på nätet. Freska erbjuder bra priser och har ett stort fokus på att skapa en bra arbetsmiljö för sina anställda. Därför blev det ett enkelt val för oss.

För 675 kr per gång (efter RUT-avdrag) så städar nu Freska våra 84 kvm varannan vecka. Det ger mig så mycket ro i kroppen och är för mig värt varenda krona! Städerskan som kom hit för första gången i torsdags var super trevlig och gjorde ett toppen jobb, så tacksam.

Vill du också veta vad städhjälp skulle kosta för dig/er? Klicka här för att göra en snabb beräkning av kostnaden för ditt boende. Just nu får jag även dela ut 50% till er som vill prova på ett abonnemang hos Freska. Gäller på första städningen och fram till 11 juni i år, ange bara koden ”Lina50” vid bokning.

Kram på er! <3

Att komma hem till ett sånt här välstädat hem är guld värt för mig. Har glömt att visa er den nya blåfärgen, vi hade grönt innan.. vad tycker ni? ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.