Lina Spansk

PUMA GOES BARRY´S

I lördags bjöd våra vänner Alex och Jossan in oss till ett event tillsammans med Puma och Intersport. Alex och Jossan arbetar som ambassadörer för Puma just nu, så häftigt och jag är så stolt över dom <3

Eventet var på BARRY´S och Alex höll ett pass för alla oss som var inbjudna. Jag älskar att kunna vara tillbaka i det röda rummet. Om än inte som tränare, men som deltagare! Det var ett helkroppspass och jag körde ett dubble floor session. Vilket innebär att jag inte går upp och kör intervallerna mellan rundorna utan stannar på golvet och kör styrka. Så skönt och jag vaknade med träningsvärk i armarna dagen efter 🙂 Bästa känslan!

För er som inte testat BARRY´S än så MÅSTE ni göra det. Endorfinruset man får efter ett svettigt pass där är obeskrivlig och det är alltid så härlig energi i det där rummet.

Det bästa kan vara att rummet faktiskt är ganska mörkt och att man inte kan se hur svettig och sliten man faktiskt ser ut, haha!

Jag hoppas att jag kommer tillbaka till tränarrollen där inom snar framtid. Saknar att få räkna ned och puscha alla i detta magiska rum!

Kram på er <3

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.