Lina Spansk

Köksön är klar!

Nu är vi äntligen klara med vår lilla köksö! Vad tycker ni?

Under flera veckor har vi kämpat med denna köksö. Inte för att den var särskilt svår att bygga ihop, men för att tiden inte funnits där. Vi klantade oss även med att missa en del i vår första inhandling, vilket gjorde att vi fick pausa en vecka till innan vi hann åka och handla det som var kvar.

Jag har så många gånger under dessa veckor svurit och sagt ”varför köpte vi inte bara en färdig köksö?!”. Men vi hade en tydlig bild i huvudet hur den skulle se ut, och hittade ingen som matchade våra förväntningar när vi letade. Så då fick det till slut bli ett hemmabygge!

I vår tidigare lägenhet hade vi en köksö som vi var så nöjda med, och har verkligen saknat det i vår nya lägenhet. Det känns socialt med en köksö, och vi har ganska stort kök som idag inte riktigt utnyttjas till fullo.

Blommorna på köksön är dock allt annat än peppade.. varför dör alla tulpaner på typ 2 dagar?! Vad gör jag för fel? ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.