Lina Spansk

Välkommen till mitt kylskåp

Någonting som alltid är roligt att kika på är vad andra har i sina kylskåp! Det är alltid så olika och kan säga så mycket om en människa. Ett klassiskt exempel är ungkarlskylskåpet som man brukar se i filmer. Där finns det oftast drycker uppradade i olika former tillsammans med ketchup och ett paket grillkorv. Eller det klassiska amerikanska kylskåpet där man alltid finner färdigpaketerad mat, yoghurt i portionsförpackningar tillsammans med vatten och juicer!

Oftast när man kommer hem till någon annan och ska laga mat eller hämta någonting i kylskåpet så kollar man lite extra. För visst är det intressant att se vad andra har i sin kyl? 🙂 Oftast skiljer det sig från vad man själv har i sin kyl och ibland kan man hitta lite inspiration till sin nästa handling.

Jag tänkte därför dela med mig idag hur min kyl ser ut! 🙂

Här kommer 5 saker som man alltid hittar i min kyl:

  1. Ägg
  2. Havre-, kokos- eller mandeldryck
  3. Kyckling
  4. Tacosåser
  5. Tryffelaoli

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.