Lina Spansk

Hudanalys – åldern på min hud!

För ganska exakt ett år sen fick jag möjligheten att följa med Biotherm på en helt otrolig resa till Norge! Jag kommer alltid minnas den resan med ett stort leende på läpparna. Tillsammans med ett superhärligt gäng fick vi fick åka helikopter, bergsvandra med snöskor och bo på ett helt underbart spahotell. I torsdags fick jag träffa en del av gänget igen på en lunch inne i stan. Biotherm lanserar just nu ett nytt elixir i min favoritserie life plankton. När vi kom dit fick vi göra en hudanalys där man kunde få reda på hur ens hy mår. I början av testet fick man svara på en del frågor om sina levnadsvanor och innan man fick resultatet så gjordes en skanning av huden. Så läskigt att se sin hud sådär inzoomad in på pornivå, haha! Mitt resultat blev att jag hade hud som en 29 åring, det får jag ändå vara nöjd med! 😉 Dom rekommendationerna jag fick för att förbättra min hy var att:

  1. Skaffa en bättre rengöring (blev rekommenderad en peeling) Jag har supertorr hy, särskilt denna årstid!
  2. Tillsätta mer fukt i form av en bra fuktkräm och dricka mycket vatten

Så det ska jag nu försöka bli bättre på. Jag vill så gärna ta hand om min hy, men kommer på mig själv flera gånger att jag oftast slarvar.

Tar du hand om din hy? Någon som har en bra rekommendation på en bra peeling? Som inte är allt för stark och grovkornig! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.