Lina Spansk

Vår första barnfria kväll..

I helgen hade jag och Kevin vår första barnfria kväll tillsammans! Det var en märklig känsla men också super mysigt att få umgås bara han och jag utan att behöva tänka på någonting annat.

I fredags (15/2) firade vi ett år som förlovade och Kevin förvarnade mig redan för några veckor sedan att just den här kvällen skulle hans föräldrar ta Nowa så att vi kunde få en kväll för oss själva. Jag har såklart varit super nervös för hur det skulle kännas att lämna Nowa för en natt, men allting gick bra och det verkar inte som att hon ens märkte att vi varit borta när vi kom hem morgonen efter. Kevin föräldrar sov hemma hos oss den natten så Nowa kunde sova i sin säng precis som vanligt.

Kevin friade till mig när vi var i Bali förra året och jag kan inte fatta att det bara var ett år sen! Jag tycker det känns som att vi varit förlovade i flera år. Men jag antar att det beror på den stora livsförändringen vi gått igenom det senaste året. På den tiden handlade det bara om oss, nu har vi helt plötsligt en till liten person vid vår sida.

Kevin hade bokat bord på Mr Voon, där vi möttes av champagne och åt en 7-rätters middag. Helt fantastiskt god mat och så mysig stämning! Min favorit var en rätt med kammussla – helt magisk!

Vi sov på At Six hotellet och vaknade upp till en magisk frukostbuffe! Är ni någon gång sugna på en lyxig frukost så kan jag verkligen rekommendera At Six. Massor av färskpressade juicer och annat gott på menyn!

 

Hotellfrukost är det bästa..

.

Ett år sedan 2018-02-15 <3 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.