Lina Spansk

Vill du slippa förkylning? Här kommer ett bra tips!

I annonssamarbete med Physiomer

Hej fina ni,

Nu när förkylningstider är här har jag ett jätte bra tips till er alla!
Det värsta jag vet är att vara täppt, och ännu mer avskyr jag nässpray. Jag lyckas alltid bli beroende och blir lika irriterad varje gång jag inser att jag är fast och måste vänja mig av vid den. Känner du igen dig?

De senaste åren har jag därför bara använt mig av saltvatten när jag blivit förkyld. Jag kokar upp saltvatten och låter det svalna, sedan har jag med hjälp av en näskanna eller nässpruta in det i näsan. Det är alltid lite meckigt i och med att man måste komma ihåg att koka upp vattnet i tid, så det hinner svalna, samt att man måste ha exakt rätt mängd salt till mängden vatten, annars svider det rejält när man får det i näsan.

Men nu finns äntligen en bättre lösning! Eller den har funnits länge, men det var först nu som jag upptäckte den. Physiomer saltvatten nässpray. Physiomer innehåller till skillnad från vanligt nässpray endast sterilt isotont havsvatten. Nässprayen är alltså helt fri från kemikalier och konserveringsmedel och man kan därför inte bli beroende av den. Du kan till och med använda den i förebyggande syfte då saltet verkar bakteriedödande, sköljer bort damm och fuktar slemhinnorna. Läs mer om produkten HÄR.

Physiomer finns både för barn och vuxna, det enda som skiljer sig åt är trycket och formen på munstycket. Den för barn har en mjukare stråle och kommer med ett mjukare och mindre munstycke för att passa dom söta små barnnäsorna! 🙂

Physiomer barn används lätt genom att man lägger sitt barn på sidan, man spolar sedan igenom näsan genom att spruta in saltvattnet i den övre näsborren. Man vänder sedan på barnet och gör samma sak på andra sidan. Barnet sitter sedan upp och allting rinner ut. På Physiomers hemsida kan man läsa om hur nässprayen ska användas.

Vart hittar man Physiomer nässpray? Den finns här! Beställ den på Apotea och få den direkt hem i brevlådan till ett bra pris.

Jag hoppas det här ska få oss att slippa jobbiga förkylningar, så vi istället kan fokusera på komma igång ordentligt med träningen den här våren!

Kram,
L

Physiomer är en serie medicintekniska produkter. Läs bruksanvisningen noga innan användning av produkterna. Perrigo Sverige AB, tel 08-59 00 29 00

Physiomer1

Ett mjukare mindre munstycke som passar alla små näsor <3

Physiomer2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.