Lina Spansk

Vinkar av mitt bästa år någonsin!

Tack 2018 för det bästa året i mitt liv.

Julen är över och så även nyårsfirandet. Det är dags för ett nytt kapitel, kapitel 2019.

I år var första julen som vi firade som nyblivna föräldrar. Det kändes lite extra speciellt även om Nowa är alldeles för liten för att uppfatta någonting av det som händer runtomkring henne. Vi firade jul hela tre gånger. Först här i Stockholm tillsammans med min mamma och hennes sambo Lasse. Efter det tillsammans med Kevins familj, som även dom bor här i Stockholm. Slutligen tog vi bilen hela vägen upp till Mora för att fira en sista gång, tillsammans med min pappa och släkt. Julbord i all sin ära, men gud vad jag är glad att det är över. Julbordet är super gott ett par gånger, men sen räcker det!

Nyår firade vi i Stockholm tillsammans med familj i Hammarby sjöstad. Nowa höll sig vaken fram till 00.15, då hon somnade med hörselkåporna på i min famn. Vi försökte i vanlig ordning att lägga henne runt 21 tiden, men just den här dagen så vägrade hon att somna. Det var nästan som att hon kände på sig att hon skulle missa någonting roligt!

Nu dagen efter nyår så blickar jag tillbaka på året som varit och inser att det har verkligen varit mitt år. Det bästa någonsin. Vad var det som gjorde det så bra?
1. Kevin friade och vi förlovade oss i vackra Bali
2. Jag blev gravid
3. Vi spenderade hela sommaren i vackra Spanien
4. Vi köpte ny lägenhet och hann med en flytt under hösten
5. Nowa föddes

Jag får nästan nypa mig själv i armen när jag läser den listan. Allt som hänt detta år har gett så mycket kärlek och glädje till mitt liv.

Men detta fantastiska år har även testat mig med några riktigt tuffa motgångar. Nämligen..
1. En lång återhämtning från en blindtarmsoperation (som skedde i Barcelona) i början på året
2. En mental utmaning med den kroppsliga förändringen som graviditeten innebar
3. Babyblues dagarna efter förlossningen

Ni som följt mig ett tag vet hur otroligt viktig träningen är för mig. Min träning har verkligen fått sig en törn detta år, trotts det, så ser jag 2018 som mitt bästa, för allt det bra har vägt upp det dåliga. Det var inte mitt år träningsmässigt i år, min kropp arbetade för fullt hela året med återhämtning, graviditet och nu återhämtning igen. För det är jag den evigt tacksam, den gav mig det finaste i livet.

Jag känner mig taggad och mer än redo för 2019. Det kommer bli året där jag förhoppningsvis kan fokusera lite extra på träningen, samtidigt som jag får njuta av allt bra som 2018 gav mig <3

Gott nytt år till alla er <3 och tack för all pepp och glädje ni ger mig. Ni är guld.

B26EDAC0-D02F-4B70-A61D-675B262FC441

30151FFA-E3FC-4CA2-8724-2F5A5C1F31E8

d8569389-21a1-4dcf-b0b2-28ab7d77ddd7

6D43E8D5-FAC7-47A0-9786-0507280B91FF

Processed with VSCO with a5 preset

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.