Lina Spansk

Nowas första gym

Processed With Darkroom

God kväll (nästan natt),

I veckan gjorde jag en sista minuten beställning på Babyland inför vår resa norröver under jul. Jag beställde en resesäng och en vinteroverall från Livly till Nowa. Jag älskar Livly, så mycket fina kläder, man vill ha allt! Jag är alltid ute i sista sekund när det gäller packning och den här gången är det första gången jag ska packa för en till! Känner mig som en riktig nybörjarmamma, hoppas att jag får med mig allt vi behöver upp till snön!

Jag passade också på att klicka hem det här fina babygymmet! Nowa börjar äntligen kännas så pass med i blicken så jag tror att hon kommer att uppskatta det. Gillar era bebisar babygym? Känns som ett bra ställe att öva på stabiliteten i nacken. Innan har vi fått lov att köra på soffan för att golvet är alldeles för hårt för hennes plötsliga headbangningar.. 🙂

Tack till Babyland för er otroliga service när det gäller snabb och smidig hemleverans. Har beställt ALLT till Nowa via nätet. Så smidigt att slippa bära hem allt. Leverans dagen efter beställning!

Hoppas ni får en fantastisk jul! Vi har redan tjuvstartat. Ikväll så firade vi med min mamma och hennes sambo Lasse. Imorgon ska vi fira med Kevins föräldrar och på julafton åker vi norröver till min familj på pappas sida! <3 Kram till er!

Någon som testat denna resesäng? Tänker att den kan vara bra inför kommande utlandsresor också. Hur gör ni ner ni reser med små barn? 

AFD4ED2F-28BC-449E-813F-E73D588B903F

Rosa kanin overall från Livly, så fin! Något stor för Nowa just nu, men tänker att hon snart kommer växa i den <3 Tills dess får den vara lite stor, den kommer vara så mysig nu när vi ska upp till snön!

55739EA4-5692-478C-8F11-DE1ACA31100B

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.