Lina Spansk

Roadtrip till snön

Processed with VSCO with a5 presetHej,

Om FYRA dagar är det julafton, kan ni förstå?
Jag upplever att de senaste månaderna bara swishat förbi. Förra veckan kom jag på att jag inte handlat en enda julklapp än och fick mer eller mindre panik! Jag är alltid, alltid ALLTID ute i sista sekunden och varje år lovar jag mig själv att NÄSTA ÅR, då ska jag handla alla klappar i tid och njuta av julen istället. Minnet är kort…

I år kommer vi börja julen här hemma i Stockholm och fira tillsammans med Kevins familj och min mamma och hennes sambo. Därefter tar vi bilen upp mot Dalarna för att fira jul tillsammans med min pappa och alla mina släktingar där uppe. Min farmor bor uppe i Mora och varje år samlas alla hemma hos henne, super mysigt. Mora bjuder på snö rapporterade farmor häromdagen och det gjorde att jag längtade ännu mer. Älskar när det är helt snötäckt där uppe under julen, det ger så mycket stämning!

Det blir Nowas första roadtrip och jag ska erkänna att jag är lite nervös. 40 mil i bil! Jag hoppas att hon somnar gott och vaknar när vi är framme 😉 Ni som är rutinerade, har ni några bra tips inför en lång bilresa tillsammans med bebis?
Jag har packat ner hennes dunoverall tillsammans med resesängen, jag hoppas hon kommer mysa lika mycket som vi uppe i snön! 🙂

Bilder från förra året uppe i snötäckta Mora
Processed With Darkroom

hb1 preset

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.