Lina Spansk

Vilken barnförsäkring ska man välja?

Jag behöver er hjälp!

Jag letar just nu efter en barnförsäkring som är bra för Nowa. Jag har kollat runt lite på olika sidor men tycker mest att det känns som en djungel med tusen olika val och alla försäkringar känns ganska lika! Det viktigaste för mig är att hon får en bra försäkring som täcker upp om hon skulle bli sjuk eller behöva vård.
Det finns massor av privatförsäkringar som verkar bra och som ger snabbare rätt till vård, men vilken ska man välja? Vad betalar ni idag för era barnförsäkringar, och har ni någon som ni kan rekommendera?

Uppskattar all er hjälp <3

Kram!

46A90B15-A703-4CCE-9095-AE29A2256DD9

Min lilla skatt <3 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.