Lina Spansk

Hon tog mig med storm!

Hej på er,

Vill bara börja med att säga STORT TACK till alla era gratulationer, dom betyder så mycket! Vi har blivit helt överösta med kärlek sen lillan kom i tisdags! <3

I tisdags den 6 november kl 15.41 kom vår lilla tjej till världen. Sen dess har ingenting varit sig likt. Den känsloresa som vi tillsammans genomgått de senaste dagarna är helt utom denna värld. Så mycket av allt på samma gång, smärta, kamp, glädjerus, oro, lycka och framför allt obeskrivlig kärlek!

Jag har fortfarande inte hunnit smälta allt som hänt och vi spenderar just nu all tid hemma med att tillsammans landa i denna fantastiska bebisbubbla. Det mesta är ren kärlek, men det har också varit kämpiga dygn för mig. Min kropp behöver återhämtning, har (såklart) haft ont i kroppen efteråt och känner att hela min kropp behöver tid att läka och vila. Samtidigt så är jag helt överfylld av kärlek som jag ibland inte vet vart jag ska göra av. Hur kan man älska någon så otroligt mycket efter bara 5 dygn tillsammans? Gråter glädjetårar flera gånger om dagen bara av att titta på henne. Att se henne tillsammans med Kevin är den bästa belöningen någonsin, tänk att jag numera har en egen liten familj. Magiskt <3 Jag är världens lyckligaste.

Igår fick vi fira Kevins första farsdag. Han är verkligen världens bästa. Han är värd så mycket cred för allt han gör och gjort för mig de senaste dygnen. Jag visste redan innan att jag hade ett enormt stöd från honom, men OM han levererade under förlossningen. Det jag minns allra starkast från förlossningen är hans peppande ord när det var som mest tungt <3 Just nu i skrivande stund står han och dansar tillsammans med vår lilla tjej till spansk musik. Inget gör mig lyckligare än att se deras band växa för varje dag som går.

Ett känslosamt inlägg. Jag ville mest tacka er alla för ert otroliga fina stöd sen lillan kom. Våra familjer har tagit emot henne med så mycket kärlek. Och vi har fått så otroligt mycket kärlek, både utifrån och inifrån och vi har läst varenda mening. Så tacksamma <3

Jag får mycket frågor om förlossningen och jag lovar att jag ska dela med mig mer kring den snart. Men jag behöver lite tid för att smälta allt innan jag är redo att skriva det inlägget. Det är så stort. För er som har en förlossning framför er, wow, ni har ett magiskt moment framför er. Njut av det. Kvinnokroppen är heeeelt fantastiskt och tillsammans med bra stöd så blir även denna smärtsamma upplevelse, till ett av livets bästa någonsin.

Kärlek!

Lina

3E88DA49-8F0E-4067-A5FA-65DC9BA9AB54

Processed with VSCO with a5 preset

96434AB9-D9D1-47E8-9919-18BA9154FA61

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.