Lina Spansk

RAW BROWNIE på 5 minuter med 5 ingredienser

Hej på er,

Jag har precis kommit hem från Kista mässan. Idag gick Tyngre Classic 7 av stapeln, och för er som inte känner till det sen innan så är det Tyngre som anordnar fitnesstävlingar tillsammans med en fitnessmässa. Jag själv tävlade på Tyngre Classic för några år sen och har många vänner och bekanta som fortfarande tävlar, så det är alltid kul att åka dit och heja på och träffa lite folk!

Just nu försöker jag hitta på saker om dagarna som ska göra att tiden känns som att den går lite snabbare! Nu på slutet av graviditeten när energin inte är på topp så är det så lätt att man bara slänger sig på soffan hemma. Men den här helgen lovade jag att ta mig ut lite för att få tiden att rulla lite snabbare.

Igår kväll var vi inne på BARRYS där dom levererade 90-tals tema, super härlig stämning och kul att träffa alla. Känns som en evighet sen sist, när det egentligen bara var 2 helger sen jag höll mina sista pass! 🙂 Efter det gick vi till ett nytt hamburgerställe som ligger vid Norrmalm – Barrels burgers. Wow säger jag bara, jag beställde en kantarell hamburgare som var höstens specialare, så gott! Men vem älskar inte kantareller?  Vi avslutade kvällen hemma hos Alex och Jossan med att kolla på idol, det har blivit en riktig fredagstradition för oss. Kollar ni? Har ni någon favorit? Jag tror att Kadiato tar min röst i nuläget, eller Sebastian!

Nu har vi precis kommit hem från Tyngre Classic och jag fick ett ryck att jag nu skulle fylla på frysen igen med lite härliga raw brownies. Jag har delat med mig av det här receptet här förut, men det är helt klart värt att delas igen! Min tanke är att jag ska plocka med mig lite sådana här ner i förlossningsväskan när det väl sätter igång. Så hoppas jag att dom kan hjälpa till med lite extra energi, har hört att det kan behövas 😉


 

RAW BROWNIE på 5 min och 5 ingredienser:
100 g cashewnötter
10 urkärnade dadlar
1 msk kokosolja
2 msk kakao
1 msk kakao-nibs
lite salt

Mixa cashewnötterna till mjölig konsistens. Häll ner resten av ingredienserna i mixern och låt den sedan köra ca 60 sekunder (beroende på mix) tills att smeten nästan sätter sig runt kanterna på mixen, då vet du att den är klar. Kladdig och god! Använd plastfolie eller en form för att trycka ut smeten. Strö över valfri topping, idag blev det krossade hasselnötter och rivna mandlar på mina! Ställ in i frysen och låt stelna i ca 45-60 min. Skär sedan upp i bitar och njut!

Funkar perfekt att ha hemma i frysen och plocka fram när sötsuget kommer!

-B7C7-353FB1C3CE00

4C79B2D7-262E-43AF-AEC2-8556C0A95144

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.