Lina Spansk

Barnvagnen är här!

Godmorgon,

Förra helgen kom vår barnvagn hem, vi beställde den hos Babyland butiken vid Odenplan två veckor innan. Snälla som dom är så erbjöd dom sig att beställa den till butiken och montera ihop den åt oss istället för att vi skulle få den hem mitt i flyttkaoset och behöva göra det själva. Det är kundservice! <3

Som jag skrivit tidigare så bestämde vi oss för Stokke Trailz vagnen. Det känns som att den passar oss bra! Det känns som en stabil vagn men också lite sportig. Det som blev avgörande var att den hade ett stort chassi samt en lång sufflett! (Har fått många tips från er läsare om att det är viktigt!)

Jag kände mig sådär löjligt exalterad dagen innan vi skulle åka och hämta vagnen och hade nästan lite svårt att sova. Haha. Den känns nämligen som att allting blir verkligt nu när vi börjar handla på oss saker till lillan!

På fredag eftermiddag åkte vi in för att hämta vagnen och passade samtidigt på att shoppa lite andra små prylar som vi behövde. Bland annat en fin åkpåse i dun från Elodie details! Känns så svårt att veta vad man behöver, när hon kommer så är det förmodligen ganska kallt ute och man är rädd för att hon ska frysa! Hoppas att vi har landat rätt i de val vi gjort! 🙂

Vi promenerade sedan hem från Odenplan. Bara för att få provrulla den lite extra 😉 Så härlig känsla och jag tror den kommer passa oss perfekt! Jag älskar känslan av att ligg/sittdelen är lite högre upp än på många andra vagnar. Skönt att slippa böja sig när man ska lyfta ur och i vagnen.

Vi valde till slut den gråa liggdelen. Till sittdelen har vi valt en annan färg. En grå/grön färg med beige detaljer, supersnygg! Känns kul att få plocka fram den till vårkanten sen. Det smidiga är också att vår Besafe babyskydd kommer passa till vagnen. Så man enkelt kan lyfta henne ur bilen och koppla på babyskyddet på chassit om man är iväg på någonting och inte vill släpa en stor vagn.

Är det någon av er som också har en Stokke Trailz? Är ni nöjda?

Den här helgen får jag dela med mig av en rabattkod till alla mina följare! Rabattkoden ”BABYLAND15” ger 15% rabatt på nästan allt hos Babyland. Klicka här för att komma direkt till deras hemsida! Babyland erbjuder gratis hemkörning av alla produkter som man beställer – gratis! Happy shopping! <3

C0043D50-BCE6-4D26-9C90-3D07F4088594 D5F2DE65-EE57-4247-83F6-FD6804DDC691

(Erbjudandet gäller 28/9 – 1/10 2018 och kan inte kombineras med andra rabattkoder och kampanjer. Gäller ej produkter med infotext om att rabattkod ej gäller.)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Våran Stokke Trailz står också hemma och väntar. Jag kan inte sluta titta på den, haha! Vi föll för den med en gång 🙂