Lina Spansk

En kväll med doft av granatäpple och vattenmelon.

Hej fina ni,

Den senaste veckan har jag varit super dålig på att uppdatera. Men wow, allting händer verkligen samtidigt och jag har inte haft någon tid över för att sätta mig ned och skriva.

För en vecka sen nu påbörjade vi flytten till vår nya lägenhet. Eftersom vi skulle slipa om alla golv så har vi fått lov att avvakta med flytten av alla möbler och kläder. Vi började med att flytta över alla prylar som vi kunde ställa upp i skåpen i köket och i badrummet.  Vi lyckades även att flytta över hela vårt förråd med alla kartonger från ett förråd till ett nytt. Under de senaste fyra dagarna har nu firman slipat alla våra golv och lagt på en hårdvaxolja ovanpå, och imorgon är dagen då vi äntligen ska få flytta in! Så nyfiken på att se hur allting blev!

Ikväll så fick vi ett avbrott från allt flyttpackande! RITUALS bjöd in oss på en super mysig kväll när dom just nu lanserar en ny doft av granatäpple och vattenmelon. Jag älskar Rituals produkter, vi använder många av dom hemma i duschen. Jag har haft flera favorit dofter genom åren, men några dofter som alltid finns hemma hos oss är den vita (SAKURA) och den gröna (DAO). Min stora favorit genom dessa år har varit deras turkosa tillfälliga serie som tyvärr inte längre finns kvar, den hette KARMA. (Update! Dom har tagit KARMA serien åter och den finns numera att beställa igen! Den tillhör numera solserien!? Lycka!)

Nu har dom alltså lanserat en ny höstig doft av vanilj, granatäpple och vattenmelon – YALDA! Och ja, den doftar lika magiskt som den låter! Vi fick göra en liten ritual under kvällen. Det hela började med att vi fick skriva ner en önskning vi hade i livet på en liten pappersbit som hade doften av YALDA. Vi fick senare elda upp den här pappersbiten, i förhoppning om att önskningen en dag ska slå in.

Efter detta bjöd Rituals på en persisk buffé med massor av god mat. Persisk mat slår aldrig fel! Plockmat och allllllting är verkligen supergott! Pitabröd, hummus, röror, sallader, kyckling.. magi.

Sist så fick vi en liten spa ritual med den nya serien YALDA. Man fick slå sig ned och bli ompysslad av några gulliga tjejer som tvättade våra händer med varma handdukar. Dom använde sedan YALDA serien för att massera och knåda våra händer, sååå skönt. Önskar man hade någon som gjorde detta på en varje dag! Handmassage är så underskattat!

När kvällen började dra mot sitt slut fick vi med oss en påse av den nya serien hem! Dom kommer åka upp hemma i nya lägenheten så fort vi är på plats imorgon kväll!

Tack Rituals för en super härlig kväll!

Natti natti <3

Processed with VSCO with hb1 preset

D6858AC7-C044-4779-936C-A54BD56B67BC

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Processed with VSCO with a5 preset

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.