Lina Spansk

Att köpa barnvagn är som att utforska en helt ny värld!

Vi har äntligen hittat rätt i barnvagnsdjungeln!

Redan innan semestern så börjar vi spana lite på vilken typ av barnvagn vi skulle ha. Men det var så många beslut som skulle tas och vi bestämde oss för att avvakta tills efter semestern med att beställa vagn. Så igår hade vi planerat att vi skulle ta oss in för att testköra alla dessa modeller som vi tidigare spanat på.

Vi kom in till Babyland butiken vid Odenplan strax efter kl 14, och lämnade ca 2 timmar senare! Haha. För oss kändes detta som att kliva in i en helt ny värld, och att det finns så otroligt många modeller att välja på hade vi ingen aning om. Vi provrullade massa olika vagnar i butiken, testade att packa ihop dom, byta liggdel till sittdel osv.. Den modellen som vi från början trodde att vi skulle beställa, blev den som rykte först. Den kändes inte rätt när vi jämförde den mot andra modeller.

Efter ett tag landade vi i att vi skulle ha modellen Stokke Trailz. Det är en lite större vagn och stadig vagn med stort chassi med plats för mycket förvaring. Både jag och Kevin har i princip alltid en träningsväska med oss när vi är ute, så förvaringsmöjligheterna kändes viktiga för oss. Det som vi tyckte var härligt med Stokke modellen var också att liggdelen och sittdelen är placerad ganska högt upp, så känslan är att barnet är lite närmare än i de andra vagnarna som vi kollade på. Så det fick bli avgörandet.

Väl där, så trodde vi att vi var klara, men då var det dags att välja färg! Stokke vagnen kommer i massa olika färger och till slut så landade vi i att vi ville ha en grå vagn. Sen ska också handtagets färg väljas, kopphållarens färg, hjulen färg osv… Det kändes nästan som att köpa en bil, så roligt!?

Det känns så bra nu när vi tagit ett beslut och ska bli kul när vi väl får hem den och se hur den ser ut, känns fortfarande väldigt overkligt när man rullar runt på den i butiken! Kommer ladda upp bilder på den här när den kommer så ni får se den!

Vill passa på att ge personalen på Babyland ett stort tack. Tack för allt tålamod, alla förklaringar, vad som är till för vad, vad man bör tänka på osv.. Ni är bäst, och gjorde denna barnvagnsdjungel till ett roligt äventyr! ❤️

Vi köpte även med oss ett gosedjur hem som Kevin är super nöjd med. Han säger att jag är den som fokuserar på det praktiska, och att han är myspappa som tänker på det mysiga! Haha. Rätt bra kombo ändå enligt mig. Hoppas vi ska få till båda delarna till slut 😉

Ha en fin söndagskväll!

Kram

Processed with VSCO with a5 preset

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.