Lina Spansk

DEN FULE – ett måste på fredagar

Vilken dag är din favorit dag?

Hemma hos oss är fredagar HELIGA! Fredagseftermiddagarna är enligt mig till för att fira av arbetsvecka och släppa alla måsten för en stund. Vi har som rutin att vi alltid försöker sluta lite tidigare på fredagar, vi ser till att träningen är gjord antingen på morgonen eller vid lunchtid. För när fredagskvällen kommer är det 100% hemmamys som gäller!

4 av 5 gånger köper vi hem mat och hoppar upp i soffan med täcken och kuddar! Vi bor grannar med ett ställe som heter Lily´s Burger och här hamnar vi alldeles för ofta! Fredagar är den dagen på veckan då vi unnar oss någonting extra. Har man jobbat, skött kosten och träningen i veckan är man väl värd att njuta av någonting gott i slutet på veckan. Oftast blir det då hamburgare för oss. Lily´s Burger har en hamburgare som kallas ”Den fule” och är vår stora favorit. Den beskrivningen är ganska bra, för den är ganska ful och färglös, men smakar helt underbart! Den har västerbottenost, portabello svamp, lök och tryffelaioli, ja, ni hör ju själva! Det är en riktig håll-käften-burgare! 😉 Lägg till sötpommes på det och smaklökarna kommer hoppa av glädje!

Till efterrätt brukar jag oftast baka, jag bakar alltid raw. Allt från brownies, glass, jordnötsstoppar till sockerfria smulpajer! Jag försöker undvika socker i största möjliga mån det går, även de dagar då jag unnar mig massa gott! Just för att dagarna efter blir så himla jobbiga, då går man runt och är sugen på massa saker! Sockret har verkligen den giftiga effekten. Det finns massor att välja på som inte innehåller vitt socker, bara man är villig att anstränga sig lite!

Innan sommaren var vi helt fast i en serie som heter Casa de papel. Har ni inte sett den än, så är den ett super bra tips nu inför höstmyset! Serier på hösten är det bästa som finns, då man med gott samvete kan se avsnitt efter avsnitt! Har ni några tips på bra serier? Hit me!

Njut nu av en härlig fredag! <3

KRAM

Låt mig introducera – Den fule ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.