Lina Spansk

Marbella och en ny dröm

Första dygnet har passerat här hemma hos Rasmus och hans härliga familj här i Marbella. Och OM vi har blivit bortskämda! ???

Rasmus och Mouna har bosatt sig här i vackra Marbella i ett helt fantastiskt vackert hus, högt upp i bergen och med en magisk utsikt över havet!

Igår när vi kom med bilen från Alicante så möttes vi av ett varmt välkomnande av hela hans familj och även andra vänner från Danmark som är här på besök. Vi började med en middag tillsammans allihopa på NOBU. Super mysigt restaurang med inriktning på asiatisk mat. OM jag längtar tills jag kan börja äta sushi och sashimi igen! Men min kyckling var minst lika magiskt. En exklusiv restaurang med bra service, värderar man bra mat högt så är denna restaurang verkligen ett måste att besöka när man är i Marbella! Boka bord i god tid! Dom har även en super mysig liten lounge bar precis utanför under öppen himmel mellan alla restauranger, super mysigt!

Dagen idag har spenderats i huset tillsammans med allihopa. Vi började med ett härligt träningspass, jag innan grabbarna, då jag inte kan hålla samma typ av tempo som dom numera tyvärr!

Rasmus delar minst sagt vårat stora intresse för träning och har låtit sig bygga ett eget gym i huset. Vilken dröm! Ett ljudisolerat rum med härlig mörk belysning, bra musikanläggning och allt man behöver. Njöt av varje sekund av mitt pass här imorse och längtar redan nu efter imorgonbitti då jag får köra igen! ?

Det är definitivt ett nytt mål inför framtiden. Att en dag kunna ha ett eget gym hemma. Att bara kunna gå upp på morgonen, äta frukost, sen köra innan man startar dagen! Lyx!

Till lunch bjöd Mouna på persiskt lunch, ett helt magiskt gott ris med saffran och kyckling. Jag som ÄLSKAR saffran! Mounas mamma är här på besök och hade lagat denna fantastiskt goda mat! Ska verkligen försöka göra det hemma, men svårt att tro att jag kan få till det så bra. Riset var liksom knastrigt och krispigt, så gott!

Här kommer bilder från dagen! Natti natti! ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.