Lina Spansk

Marbella – here we come

Efter 17 dagar i Alicante rullar vi nu (imorgon) vidare mot Marbella!

Vi ska besöka vår kära vän Rasmus med familj i vackra Marbella i några dagar. Därefter spenderar vi dom sista dagarna här nere i min pappas lägenhet i Miraflores, innan vi flyger tillbaka till Stockholm.

Vi har hittills bara sett Rasmus och Monas hus på bilder och ser fram emot att spendera några härliga dagar tillsammans med dom i deras idylliska vardag i Spanien. Rasmus delar vårat stora intresse för träning och har till och med byggt ett eget gym i sitt hus, så det lär nog bli en hel del träning de kommande dagarna ??

Här kommer några bilder från vår underbara tid i Alicante ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.