Lina Spansk

Next stop NORWAY ??

Måndag morgon och jag sitter på Arlanda tillsammans med ett gäng härliga tjejer. Vi är på väg till Ålesund tillsammans med Biotherm!

Förra veckan damp det ner en packlista på mailen. Vindbyxor, vindjacka, hiking skor och varma kläder! Vi ska alltså ut på vandring längt med Norges kust! På schemat står också helikopter safari, yoga och spa! Det ska bli så kul, så taggad på en äventyrsresa!

Vi mellanlandar i Oslo om en timme för att sedan fortsätta till Ålesund ytterligare en timme bort.

Ska bli så kul att få uppleva Norge på riktigt ???

Denna vecka kommer gå riktigt fort då schemat är så fullspäckat. När jag kommer hem har jag massa roligt arbete som väntar med nya scheman som ska upp till tjejer som väntar på att få sätta igång med sin träning och kost! ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.