Lina Spansk

JAG SA JA!?

Jag och Kevin har förlovat oss!?

Många av er har redan sett detta på våra sociala medier men här kommer det efterfrågade blogginlägget. Det tog lite längre tid än väntat, men dessa dagar tillsammans efter har varit som att vandra på moln och vi har verkligen tagit tillvara på den känslan och bara ägnat oss åt just OSS. ❤ Så mycket kärlek.

Men nu ska jag försöka samla mig och berätta om den här dagen då Kevin friade till mig nere vid havet här i Bali, och jag gråtandes av lycka svarade JA!

På morgonen strax efter att vi vaknat i villan som vi hyrde i Canggu så begav vi oss ut för att hitta ett mysigt frukostställe. Vi hittade ett litet krypin som serverade smoothie bowls, matcha protein pannkakor och alla tänkbara färskpressade juicer. När vi sitter och äter stannar Kevin upp och tittar på mig och säger att det är en speciell dag idag, för idag har han en överraskning. Han har gjort planer för eftermiddagen och jag ska bara följa med. Jag blir super förvånad då hela denna resa varit super spontan och vi bara tagit timmarna som dom kommer. Men superglad, shit vad kul, han måste ha fått något bra tips! Ni som känner mig vet att jag blir otroligt nyfiken när någon säger A men inte säger B! Så jag börjar direkt.. ska vi vara här i canggu? vad ska jag ha på mig? ska jag klä upp mig eller är det mjukisbyxor som gäller? (har förhoppning här någonstans om att detta kan resultera i ett skönt SPA besök eller massagebehandling..) Efter mycket om och men så får jag ur honom en ledtråd; ta på dig någonting fint.

Resten av dagen spenderade vi på stranden och timmarna flög förbi, när klockan var fyra så började vi röra oss hemåt för att göra oss klara inför kvällen.
En dusch senare och en tämligen stressad fight med en balinesisk hårfön som var lika effektiv som en lätt vindpust, så stod vi tillslut utanför dörren till villan och redo för att åka. Jag har ingen aning om vart vi ska, jag hör bara namnet, Seasalt, som Kevin nämner när vi sätter oss i taxin. 15 minuter senare stannar taxin in till en stor entré till ett super vackert hotell! Personalen möter oss, öppnar dörrna, och följer oss ner till en otroligt vacker restaurang och bakgård ut mot havet, WOW! Jag som är en sucker för inredning kan inte sluta prata om alla möbler, detaljer på väggarna och maten vi ser på tallrikarna innan personalen hunnit visa oss till våra platser. Servitrisen leder oss ut på verandan och sedan bort från alla andra bord, för längst bort, mot havet, står det ett bord fint uppdukat för två. Det är tända ljus runt hela bordet på bordet ligger en färdig komponerad fyra-rätters-meny!

Här har mina vänner frågat mig, men förstod du inte redan där att han skulle fria? Och svaret är att tanken slog mig för stället var så perfekt, jag tänkte till och med dra linen, är det nu du tänker fria till mig eller, fast på ett retsamt sätt.. Men när jag såg menyn så tänkte jag att detta är en restaurang med fokus på matupplevelse och att Kevins vän Frank, som bor i Seminyak, ordnat denna extra touch med bordet. Kevin nämde nämligen för mig på vägen in att Frank, tipsat och hjälpt till med bokningingen till det här stället. Så dom tankarna försvann.

Vi fick in en flaska champange tillsammans med nybakat bröd som serverades med smör som bakats under en stor saltbädd, som seritören så hederssamt knackade sönder för oss och serverade. Vi skålade för oss och för vår resa, innan vi började äta.

Vi fick in första rätten som var en mangosallad med feta ost. Det var den godaste feta osten jag någonsin smakat och jag minns att jag tänkte, att vad som än stod på det här bordet just nu, hade smakat magiskt. Min vackra kuban på min högersida, havet direkt mot mig och så denna fantastiska sommarvärme. Men Kevin klagade lite på att himlen inte var helt klar och att lite moln låg för den ”perfekta” solnedgången. Jag skrattade och tyckte han var knäpp, det kunde inte bli mycket bättre än såhär, utsikten och alla dessa ljus! Om jag då visste hans planer hade jag såklart förstått varför han tjatade om denna solnedgång! 😉

Den kommande timmen njöt vi av kommande maträtter och mörket hade nu lagt sig, och WOW, det var såååå fint med alla ljus överallt! De tände upp lampor längst med hela strandkanten och gjorde stora eldar som lyste upp hela stranden och restaurangens bakgård. Det var där någonstans, mellan måltid två och tre som Kevin sa att vi skulle ta en promenad längst med stranden medans vi väntade på nästa måltid..

Vi gick ner den korta sträckan mot havet och det var alltså här jag fick den stora frågan av min älskling, helt ensamma, på en strand, med massor av ljus och eldar överallt!
Hans fina förklaring innan fick mig till tårar direkt och jag avbröt honom hela tiden med massa pussar, haha, stackarn. Till slut höll jag tyst och han fick ställa frågan på riktigt, och jag fick äntligen svara med ett stort och så självklart JA!

Ringen som jag fick är så vacker, min drömring, en tunn guldring med en större diamant! Jag har inte velat ta av mig den sen jag fick den! Jag älskar att bara titta på den och ännu mer älskar jag syftet och betydelsen av den. Att den kille som tagit mig med storm och rockat min värld under de här första två åren tillsammans, nu är min fästman! Jag kunde inte vara mer lycklig än vad jag är just nu!❤

Tack Kevin för att du är du, och för att du gör mig till världens lyckligaste! Aldrig förr har någonting känts så självklart.

Och tack till alla er som skrivit och gratulerat, wow, vi är så tacksamma och har läst alla meddelanden flera gånger om! Ni är underbara.?

Bilder från kvällen på Seasalt.

2018-02-15

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.