Lina Spansk

Surf up!

Två dagar till har nu gått på vår resa genom Bali. Vi har nu nått Uluwatu området och bor på ett riktigt Surfhotell, precis vid havet och stranden.

Hotellet är riktigt mysigt och man hör vågorna slå om nätterna precis utanför fönstret. MAGI! Riktigt stor kontrast till vårt tidigare hotell, här tar man sig runt på moped och alla åker runt med surfingbrädor under armen. Och inte ska vi vara sämre…

Två dagar har vi surfat och jag har fått skavsår på alla ställen man kan få från brädan, knäna, biceps, revben och på magen! Men shit vad kul det är. Det var 10 år sen sist jag stod på brädan i Australien och jag var osäker på om jag skulle kunna ta mig upp. Men det gick, till och med på första försöket! 😀 Så härlig känsla. Det är fortfarande väldigt vingligt och jag kan tyvärr inte skryta om att jag är någon riktig surfare, men upp kom jag och jag vinglar mig fram på vågorna.
Kevin lyser som ett barn i vattnet och jag fick äntligen bevisa att jag också kan stå på brädan. Han har hört om mina tidigare erfarenheter men varit skeptisk till att dom faktiskt är sanna då jag är ganska rädd för havet och höga vågor idag.
Men dom här dagarna har jag fått bevisa att jag iallafall behärskar en våg! 😀

Havet är sådär ljummet varmt och solen lyser på oss, vi fick vara med om den första regnskuren idag, den varade i 10 min när vi låg ute på brädorna. Men det var bara skönt! Vi njöt av det piskande regnet och fortsatte på brädorna.

Uluwatu bjuder också på väldigt bra mat, vi har hittat två favorit ställen. Bukit Café och Outside Corner. Båda två med väldigt bra och hälsosam mat. Bukit Café ligger lite i front då de även har massa RAW bakelser 😉

Jag är så imponerad av maten här nere, vi har så mycket kvar att lära i Sverige. När jag besökte Bali för 8 år sen kan jag inte minnas att det fanns såhär många bra matställen. Men nu leverar dom verkligen, dom är så hälsomedvetna! LOVE!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.