Lina Spansk

JAMAHAL private resort & spa

Vår resa har verkligen haft den bästa tänkbara starten.

I lördags landade vi här på Bali, klockan var då 22.00 lokal tid (15.00 i Sverige). Efter en kvarts taxiresa var vi framme på vårat första hotell för denna resa, JAMAHAL private resort & spa här i Jimbaran.

Vid ankomsten möttes vi av välkomstdrinkar och en super härlig personal som tog hand om oss. Vi fick checka in i en av deras fantastiska Pool Suite SPA villas.
Vi klev in genom porten in på gården av villan och möttes av ett vattenfall och privat pool på framsidan. Helt magiskt. När vi kom in i villan möttes vi av ett stort vardagsrum med TV och skinnsoffa. In till vänster låg ett SPA rum där personalen förklarade att vi senare skulle få en 90 minuters helkroppsmassage och att personalen skulle komma till oss. In till höger låg the master bedroom, ett stort fint sovrum med fönster utmed alla sidorna med utsikt över trädgården och poolen. Bakom sovrummet fanns ett stort badrum med ett magiskt stort badkar och dusch. Vi visste från bilderna att detta hotell skulle vara bra, men verkligheten slog alla förväntningar!

Villan som vi bodde i hette BANYU. Besöker ni Bali någongång och vill ha det där lilla extra för ett par dagar, så är det här stället med stort S.

Dom serverade oss frukost, lunch och middag alla dessa dagar, och alla måltider var så goda och välpresenterade. Valen var många, och dom serverade alltid på klockslaget som man önskade och direkt till villan. Fint uppdukat och otroligt bra service. Personalen är så härlig och personlig!

Spa behandlingen vi fick var också helt underbar. 90 minuters helkroppsmassage hemma i villan, liggandes på en varsin massagebänk bredvid varandra. Vi fick välja mellan massa olika oljor och dofter. Behandlingen avslutades efter 90 minuter med varmt och hett ingefärs te. Vi båda drack dessa halvt i sömnen efter en så otroligt skön behandling!

Två nätter på det här stället var den bästa starten vi kunde önska för vår resa och vi funderar på om vi ska avsluta vår resa här också.

Är ni någonsin i Jimbaran och vill ha det där lilla (läs stora) extra för några dagar så är det här stället! Jag längtar redan tills vi är tillbaka där igen!

Nu drar vi vidare ner mot Uluwatu för surfning ett par dagar, om jag kommer ihåg hur man gjorde, det var ändå 10 år sen jag sist stod på surfingbrädan! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.