Lina Spansk

Februari – som jag har längtat efter dig!

Vi är i slutet på januari och jag ser så mycket fram emot februari och allt den månaden för med sig!

Nummer ett är att vi äntligen får packa våra väskor och sticka iväg på vår BALI resa. Vi bokade denna resa en riktigt kall tidig vinterdag och har sett fram emot den sedan dess! Nu har nedräkningen startat och vi sticker iväg om bara 10 dagar! Måste dyka ner i förrådet och rota fram sommarkläderna, känns nästan lite overkligt nu när det snöar ute!

Nummer två är att i februari drar det igång några nya riktigt spännande samarbeten, ska bli så kul att dela med mig av detta!

Nummer tre är att jag ska på ett mycket efterlängtat frisörbesök! Jag har skippat all behandling av håret under hela vinterhalvåret och jag har nu en 5 cm snygg utväxt som bara väntar på att bli ompysslad av bästa Sofia!

Nummer fyra, det är månaden för semlor! Jag missar fettisdagen, men OM jag ska äta semla när vi är tillbaka hemma!

Nummer fem och den allra viktigaste, är att jag äntligen ska vara ledig och ta hand om mig själv! Jag vet att den hör ihop med ettan, men det är känslan av att bara koppla bort allt jobb för en stund. Släppa den annars fullspäckade almanackan och bara fokusera på välmåendet. Jag ska träna, köra yoga, sova, kramas med min älskade sambo på en sandstrand och äta god mat! DET, mina vänner, längtar jag mest efter! Vart i världen, spelar mindre roll.

Hoppas ni har något fint att se fram emot denna annars så mörka februari månad, ett ljus i tunneln är att det äntligen börjar bli ljusare på morgonen! Man får se till att njuta av dom små sakerna, boka små upplevelser som bryter av i vardagen! Unna dig en massage, ett mysigare restaurangbesök eller en weekend någonstans!

Ha en fin vecka!
Kram <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.