Lina Spansk

SUNDAY MODE – HAPPY

Söndag och jag landade precis i soffan!

Denna helg har varit fullspäckad med träning, fem stycken Barrys klasser, 2 PT timmar och mina egna träningstimmar är klara och jag andas ut i soffan, så nöjd, och så glad.
Det slog mig verkligen idag när jag var på väg hem från gymmet, hur glad jag är att jag får arbeta med träning, hur mycket jag uppskattar att få hjälpa till och motivera andra till att uppnå sina mål.
Det är verkligen få förunnat, att få arbeta med det man brinner för. Jag är så glad att jag har en vardag där jag får in dessa delar på ett bra sätt.

Även min egen träning känns just nu på topp, min 21 day challenge har verkligen motiverat mig att kicka igång efter en längre sjukperiod. Alla ni som hakat på mig, som skriver och berättar, ni har inspirerat mig så mycket. Helt plötsligt har jag känt att jag har något att bevisa. Jag måste ta mig till gymmet för att ni också ska göra det, tack för det! Äntligen känner jag mig tillbaka på banan igen, på riktigt, och har hittat tillbaka till bra rutiner. The journey will continue, hang in there.. 😉
Om ni missat dessa och vill köra så är det inte försent, du hittar mina pass inne på appen, här. Blir super glad över er feedback, så hit me! 🙂

Det är nu fyra veckor kvar tills vi ska på semester till Bali och jag kliver på mitt ”shredded program”. Fyra veckor för att plocka fram sommarformen börjar NU! Är ni med mig? 😉

Bild från vår senaste semester i Palm Spring! Aldrig upplevt sådan värme, öknen värmen var helt otrolig. En värme som dagtid brände så mycket att man bara kunde vistas utomhus om man låg i vattnet, men helt magisk på kvällarna! Om ni inte varit där, åk dit. Det är ett måste. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.