Lina Spansk

HÅRBORTTAGNING MED DIODE LASER

Äntligen helg! Jag har haft två väldigt intensiva veckor med jobb så har verkligen sett fram emot den här helgen. Nästa vecka lugnar det ner sig lite för mig och jag ska försöka fixa allt som är kvar att göra inför julen. Jag har fortfarande några julklappar kvar att fundera ut! Någon som har några bra tips? 🙂

I torsdags var jag hos Spektrakliniken för min andra behandling av hårborttagning. Det var då 6 veckor sen mitt senaste besök då jag körde diode laser på benen och under armarna. Jag märker stor skillnad redan efter bara en behandling, så det ska bli kul att se hur resultatet blir efter dessa två besök. Totalt säger dom att man kan behöva upp mot 4-5 behandlingar för att få bort allt, men allt beror på hur växtcykeln ser ut för dina hårstrån. Jag verkar ha haft tur då jag känner att mer än hälften försvann på bara en behandling, helt magiskt! Jag funderade redan för typ 4-5 år sen att göra detta, men nu har jag alltså tagit tag i det. Så värt varenda krona att slippa raka sen!

Vet ni vad det bästa är?

Spektrakliniken låter mig nu dela ut 50% rabatt för dig som vill prova på hårborttagning med diode laser hos dom. Hur bra julklapp är inte det?! 🙂 Antingen till en vän eller till dig själv! Diode laser får bara köras när man inte har solat, så det passar perfekt att göra detta nu under vinterhalvåret!

Behandlingen går till så att gel stryks över det området som ska behandlas, man har på sig ett par glasögon som skyddar mot ljuset från lasern, sen kör man över området med ett munstycke som skjuter ut denna laser. Känslan påminner om en snärtande känsla, det bränner liksom till i en sek. Sen är det över. Lasern hettar alltså upp hårsäckarna som sedan dör och hår kan inte växa ut på nytt. Man känner sig lite öm ca 1 timme efter behandlingen, men sen är allt som vanligt. Efter ca 1 vecka slutar håret växa och kommer inte tillbaka ut igen. Eftersom håret har olika växtcykler får man alltså köra flera behandlingar för att alla hårsäckarna ska behandlas. 4-5 behandlingar totalt brukar de säga krävs. För mig känns resultatet efter bara en gång, så jag ser fram emot resultatet när alla behandlingar är klara!

Vill du också passa på att testa diode laser? Säg till vid bokning att du sett detta på min sida och uppge ”LINA50” så får du 50% rabatt! Hoppas ni är lika glada som mig och vill passa på att prova detta. Personalen på Spektrakliniken är superhärliga och får mig alltid att känna mig så väl omhändertagen när jag är där.

Länk till deras hemsida för priser hittar du här
Dem finns även på instagram här

Ha en mysig lördag! <3

https://blogg.alltforforaldrar.se/linaspansk/files/2017/12/img_4413.mov

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.