Lina Spansk

RENOVERINGEN FORTSÄTTER

Renoveringen fortsätter..

Det är nu lite mer än 1 år sen jag och Kevin flyttade in i den här lägenheten, vi har sedan dess renoverat bit för bit, men i perioder. Vissa perioder har det inte hänt någonting då vi helt enkelt varit för trötta för att ens tänka tanken på nästa steg. Det tar extremt mycket energi att renovera om hemma, det blir stökigt och framför allt så tar det alltid längre tid än vad man tänkt sig från början. Men jag tror faktiskt vi början se ljuset i tunneln nu!

När vi flyttade in hade vi en plan om att riva väggen mellan sovrummet och vardagsrummet och byta ut denna till en glasvägg. Vi skulle också byta ut golvet i hela lägenheten, så när vi väl hade bestämt oss för golvet så rev vi väggen i samma svep så att golvet skulle kunna gå genom hela lägenheten.
Men sen hände någonting, vi hamnade på ett sidospår, nämligen i köksrenoveringsplaner, utan att slutföra det vi hade påbörjat! 🙂 Haha, tell me, det händer väl alla?!

Så glasväggen ekar fortfarande med sin frånvaro, men ett snyggt kök har vi lyckats få till, till slut! Det tog lång tid att bli klar med köket. Vi började med att anlita betongstil som kom hem till oss och gjöt våra måttbeställda betongbänkskivor (vi hade betong i hela lägenheten och stod utan fungerande kök i över 2 veckor!) Men snyggt blev det! Vi har även bytt ut nästan alla vitvaror och skapat oss en köksö med spishäll och fläkt som inte fanns där innan.
När detta var klart i somras ville vi inte höra ordet renovering igen. Så därav har till och med den där glasväggen hamnat i skymundan. Vi har levt i vår numera stora 1,5 rummare och nästan vant oss vid det på något konstigt sätt.

Men nu är det alltså på gång igen, väggen ska äntligen få komma upp och vi ska få tillbaka vår 2,5 som vi köpte där förra året 😀 Det ska bli så skönt att känna att sovrummet numera är ett riktigt rum igen och inte sammansatt med vardagsrummet!

Väggarna har kommit, nu ska de bara upp, bilder på resultatet kommer i ett senare inlägg!
Vad tror ni? Lyckas vi med det här på ett par dagar? 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.