Lina Spansk

Bananpannkaka ala pumpkin pie spice

BANANPANNKAKA ala pumpkin pie spice!

Idag gjorde jag någonting som jag inte har gjort på väldigt länge, bananpannkaka! Jag har glömt bort hur gott och enkelt det är. Just nu tänker jag lite extra på vad jag stoppar i mig för att vara snäll mot magen och det var då jag kom på denna gamla klassiker. Men jag gjorde en liten tvist, nämligen med PUMPKIN PIE SPICE. Perfekt mellanmål för dig som vill ha något gott och som är ett bra alternativ.

Allt du behöver för en portion är:

1 banan
2 ägg
0,5 dl havremjölk
1 tsk pumpkin pie spice
1 nypa salt

Till detta tog jag det jag hade i kylen, vanilj proteinpudding. Så gott och tar bara 10 min att fixa!
Jag mixade alla ingredienser med en stavmixer men går lika bra att bara blanda med en gaffel. Sen ner i stegpannan tillsammans med kokosolja, stek tills den får en yta på båda sidorna, klart!

Hoppas ni vill ge bananpannkakan en ny chans ni också!
😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.