Lina Spansk

BARCELONA WEEKEND

Dags att börja packa väskorna, imorgon åker vi till Barcelona!
(Ok, badkläderna kanske inte riktigt åker med denna gång, men bilden är från mitt första besök hos Kevin i Barcelona!)

När jag och Kevin började träffas så bodde han i Barcelona, jag minns denna sommar som den bästa någonsin! Jag har faktiskt ingen aning om hur många resor det blev mellan Barcelona och Stockholm denna sommar, men många blev det!

Jag hade tidigare aldrig besök Barcelona men fick under detta halvår chansen att lära känna denna fantastiska stad. Enlig mig har Barcelona lite av allt, shopping, stadsliv, sol, nöjen, god mat och strandliv! Vi har dessutom turen att ha nära vänner som bor kvar där, så nu är det äntligen dags att åka ner för att hälsa på dom igen! <3 Under 6 dagar ska vi njuta av att bara vara, slippa kylan, äta god mat och umgås!

Visste ni att mitt absoluta favorit brunch ställe ligger i Barcelona?
Så ska ni någon gång besöka staden, missa inte denna restaurang!

Flax & kale

Superfräscht ställe med bra råvaror och helt fantastisk brunch under helgerna!
Jag har tre favoriter på deras meny som jag hoppas ni får chansen att testa någon gång:

  1. ASAIBOWL (har inte hittat något ställe som kan mäta sin Asaibowl med denna)
  2. KOKOSYOGHURT med bär (gjord på riktig krämig kokos!)
  3. PALEOBRÖD (serveras med vispad kokosolja)

Detta ställe är ett måste varje gång jag besöker Barcelona och jag och Kevin har redan börjat prata om vad vi ska beställa in när vi väl sitter där på lördag! Absolut bildgaranti denna dag, tills dess får ni en liten teaser med en bild från vår senaste flax & kale brunch! LOOK AT THAT!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.