Det blev kanske världens snabbaste pasta för familjen häromdagen!
Jag får nästa lite utslag när folk tänker makaroner och korv för att maten ska gå snabbt… Det enda som krävs är lite fantasi och framförallt BRA RÅVAROR!!
Vi hade köttbullar över sedan innan så denna rätt tog ca 15 minuter på sig att bli klar!
Använde enligt mig den bästa pastan från De Cecco, lite fond, vitlök, vitt vin, grädde och persilja.
Jag använde dessa ingredienser sen får man måtta efter smak:
- Pasta (var kräsen med pastan)
- Köttbullar (hemmagjorda kör vegetariskt annars)
- Persilja
- Ett par vitlöksklyftor
- En skvätt vitt vin
- En skvätt grädde
- Lite hackad persilja
- Salt & Peppar
- Olivolja
- Koka pastan al dente i saltat vatten.
- Skiva vitlöken tunt och fräs i lite olja.
- Tillsätt vitt vin, sen grädde, köttbullar och lite fond.
- Eventuellt lite lingongelé.
- Sleva i pastan med lite pastavatten.
- Smaka av med salt och peppar.
- Strö över persiljan.