L som i livet, leva, leka och lära

Multitaskar på kontoret

Bagare, VD, Ekonomichef, Marknadschef och simlärare – vilket härlig titel på ett visitkort. (dagens visitkortstitlar).

Fredag  – och det är dagar som detta som man älskar med att vara egen företagare. Det är dagar som denna som man laddar batterierna och glömmer bort de sena kvällar/nätter.

Började dagen med skogspromenad efter lämnat sonen i skolan. Snön börjar smälta bort, blött men vackert i skogen. Buster hittade fortfarande ställen med mycket snö där han kunde göra snöänglar.

Buster i skogen

När vi hade fått massor av frisk luft så åkte vi hem. Idag kör jag företaget hemifrån. Jag har en massa administrativt som ligger. Mail att besvara, bokföring, en annons som måste bli klar, planering för nästa vecka både för hushållsnära- och simdelen av företaget. Sen måste jag jaga domare och anmäla lagtruppen för innebandyn killarna. Behöver även boka upp flera möten nästa vecka samt har simelev i eftermiddag så en bra att jobba hemifrån.

Blev att multitaska – något som man kan göra om man är sin egen boss. Menar inte multitaska i form av skriva på datorn, kolla på TV och surfa på telefonen nä – det är för kidsen. Här pratar vi multitasking av en kvinna med rang. Pratar bakning och kontorsjobb.

Bullbaka på kontoret

Slänger ihop en bulldeg och medans den jäster så fixar vi lite bokföring och mail. Sedan bakar vi ut bullarna – låter dem grädda medan vi bokar in lite möten.

IMG_3965

Bullar klara, nästan alla möten bokade, så varför inte baka några baguetter när jag ändå har jäst kvar. Baguetter till helgen blir ju gott…

Baguetter

Sonen är hemma själv med Nonno (farfar) i kväll då jag jobbar extra i simhallen o maken är ute med sina killar på en företagsativitet så varför inte slänga ihop hans favorit muffins.

Kladdiga chokladsmuffins

Receptet på dessa Chokladiga kladdmuffins hittar du i tidigare inlägg – här

Dags för sista kontorsjobbet för idag sen måste jag förbereda för simskola och jobb i simhallen.
Simskola har jag för en liten tjej med diabetes som behöver lite extra hjälp med bröstsim och flyta. En helt underbar tjej som jag har förmånen att hjälpa.

Så om ni undrar hur en dag på kontoret kan se ut för en egenföretagare så vet ni. Ja sanningen är väl att alla dagar är inte så har fantastiska men när dom är gäller det att njuta.

Ha en magiskt helg på er där ute.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.