L som i livet, leva, leka och lära

Torsdag med Tupperware

Vatten är otroligt viktigt att få i sig, och en lyx vi har  här i Sverige. Tänk alla länder som inte bara kan vrida på kranen så kommer det friskt vatten – lyx.
Personligen dricker jag alldeles för lite utifrån hur mycket jag svettas. Läkaren är  jämt på mig att jag måste dricka mer, men det är ett helt annat inlägg.Eco Pure

Just idag så var jag duktigt med vattnet, och mycket tack vare Tupperware´s härliga färgglada flaskor och behållare.

Den lilla rosa är för handväskan så jag alltid har nära till en slurk vatten. Den blå hade jag vid bassängkanten när jag körde vattengympan, nästa pass måste jag nog ha den oranga. Den oranga flaskan är 2 liter och precis minimum vad jag skall dricka på en dag, så målet är att fylla på den på morgonen sen skall den vara slut på kvällen. Finns i olika färger och storlekar – en för alla smaker och tillfällen.

Den gula är min lyxvattenflaska. Den har i botten i juicepress, så pressar en citron mot pressen sätter på locket (behållaren som jag fyllt med frysta lingon) sen häller jag  vatten i behållaren. Så i dag på dagen satt jag och jobbade ute på altanen och sippade citron/lingon vatten – så gott.

Eco Pure en ”bra plast” vattenflaska, då pratar jag om i miljösynpunkt och i hälsosynpunkt. Är det något jag lärt mig så är det att aldrig fylla på en 0,5 ”läsk” PET flaska och använda som vattenflaska. Bara efter någon dag så börjar det lukta illa, så kan tänka mig hur många baciller det är….

Vill du veta mer om plasten och Tupperwares miljötänk, hör av dig så berättar jag mer.

Glöm nu inte dricka vatten!

#mintupperwaredag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.