L som i livet, leva, leka och lära

Snö och vatten

Aktiv dag, inte många minuter på kontorsstolen idag. Somnade med sonen igår kväll och trots nästa tio timmars sömn var jag så trött i morse, men en frisk promenad med vovven väckte både kropp & knopp. 

Det magiska underbara vinterland vi får njuta av just nu. Jag stängde av mobilen och bara njööööt …

Hann med snöskottning, en latte och lite nyheter hemma innan det var dax att jobbe. Veckans 3:e vattenträningspass genomförd trots en väldigt öm bakdel pga vurpa i går. Var is under snön som jag inte såg och swuch så låg jag och sprattlade som en skalbagge på rygg, trodde först det var riktigt illa men bara blåslagen inget mer. Träningen mjukar upp och känns bra så jag kör .

Hann hem värma lite lunch, se dagens avsnitt av Hem till Gården (ja vet, men är fast i serien sedan år tillbaka), en kortare runda med vovven. Hämtade sonen i skolan, lämnade honom, hunden och svärfar hemma sen iväg till simhallen. 

Dax för start för nya simskolegrupper.


Tre härliga grupper, vilken ära det är att få lära dessa barn vattenvana, flyta, simma och leka i vattnet. Deras förväntansfulla blickar, spännande men lite läskigt men mest kul att få lära sig doppa huvudet, flyta och simtag.

Efter en dusch var det hem och utfodra horden (son, svärfar och hund) sen lite kvällste, checka av mailen och sedan var jag värd lite slappa framför TVn. Någon ny serie. Rebecka, något, på TV4 men kommer på mig själv att jag mest och funderar på om jag inte läst boken….

Som sagt en dag ful av lek och lärande är till ända.

I dag extra många kärleksfulla tankar till alla kvinnor. Det är vår dag idag – var snälla mot varandra alla systrar där ute i världen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.