L som i livet, leva, leka och lära

Livet snurrar på and I love it

Allt bara snurrar på visst är det otroligt. I april tog ju mitt liv en helomvändning, men jag älskar det. Jag är lycklig, jag ler, skrattar och mår bra. Visst det finns vissa mörka moln på himlen men jag har kommit till insikt om att allt i livet kan inte vara perfekt – och nu är det som det är!

Skolan flyter på, första delen avslutades med A. Ett stort härlig A i grafisk kommunikation 1. Del 2 sänkte jag lite pga min analys och rapport så slutade på ett starkt B, nja får väl vara nöjd även om jag är lite av en A-kåt student (förlåt mitt hårda språk). Jag studerar ju för att lära mig och inte för betygen men som alltid sätter jag ribban högt, så A är mitt mål. A betyder ju även att man lärt sig mycket så det är ju en spegling.

Bilduppgift
Bilduppgift

Det om skolan.

Vi går i väntans tider, och i helgen kommer vi få träffa Valpen för första gången.

Vår nya familjemedlem. 3 veckor
Vår nya familjemedlem. 3 veckor

Vi har valpfixat hemma. Det är kompostgaller som är uppsatta på delar av tomten. Jag har köpt en liten transportbur till bilen. Den kommer funka när han är valp sen måste vi hitta en annan lösning.

Vi bara längtar.

Jobbet som vatteninstruktör rullar på, jag älskar det även om det tar mer tid än jag trodde från början.

Vattenpass träning i simhallen
Vattenpass träning i simhallen

Det är musik som skall passa, rörelser som skall hänga ihop sen skall allt kombineras ihop och jag skall komma ihåg allt. Tyvärr är inte alla morgonpigga som mig så passet 06,30 har en risk att tas bort om det inte är fler som kommer, lite tråkigt. Men jag har ju varannan torsdag kl 13,00. Det är verkligen kul och det är huvudsaken.

Jag tycker det är lite kul med facebooks avisering som man får tex ”detta hände 14 september” och så får man se vad som hände tidigare år. Det får en att minnas, le, gråta och skratta lite.

Idag passade jag på att minnas ordentligt och gjorde något som jag länge velat göra. Jag skickade in bidrag till både en bildtävling och tematävlingen (här mindes jag en höst…) hos tidningenskriva.

Vad tänker du på när du ser bilden?

http://tidningenskriva.se/
http://tidningenskriva.se/

Kul grej bara, jag har ju alltid vilja skriva och har ju dom där bokidéerna som ligger hemma. Sonen tycker absolut att jag skall skriva den där boken om Pojken, eller saker som hänt mig. Ärligt tror jag han mest älskar att jag jobbar/studerar hemifrån. När jag stressade och jäktade på byrån, var jag inte alls lika glad och mysig. Han tycker att jag är gladare, mer här och roligare nu, så vem vet kanske startar jag ett kontor här hemma.

Vem vet vad framtiden har i sin kristallkula?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.