L som i livet, leva, leka och lära

Vattenträningsintruktör

Första passet avklarat, premiären för att stå där på kanten och få igång deltagare i vattnet är över.

Pulsen, 30 minuter innan passet var hög, över 106 bpm (vilopuls ~58) och jag var nervös. Jätte nervös…

Dags för H2O pass
Dags för H2O pass

Skulle jag komma ihåg alla rörelser? Skulle tempot vara rätt?  Skulle dom känna att det var bra träning, kul pass? Skulle dom vilja komma tillbaka?

25/30 platserna var bokade när jag startade. Jag presenterade mig för deltagarna och berättade att det var premiär för mig. Vet att många av dom gått på vattenträning (gympa) i allt mellan 1-40 år. Så det var erfarna deltagare jag skulle inspirera och ge energi.

Jag hade lusklapp, men jag satt nästan allt. Missade några delar och kom av mig, men världen gick inte under. Dom buade inte, kastade mig inte i vattnet – jag överlevde. Bäst av allt – det var så KUL!

Det var bland det jobbigaste jag gjort, svettades som en … och vattnet tog snabbt slut i flaskan.
Det är varmt, fuktigt och rejält tufft att stå på kanten, ovan vattnet och köra ett H2O pass.  Kan man inte tro när man står och hoppar i vattnet. Svettigare än 1,5 timme på crossen och tuffare än simma 3 km i motvind. Kan berätta att jag somnade som ett barn innan nio på kvällen.

Nu är det en vecka till nästa pass jag skall köra, mitt ordinarie morgonpass som jag nu skall öva på. Blir mer rörlighet, då vi kommer vara i en mycket varmare bassäng. Dagen efter är det dax för pass ute i stora bassängen igen och misstänkter att säkert 80% damerna kommer tillbaka.
När man bokar passen ser man ju snabbt vilken instruktör som kör – gillar dom mig inte kommer det snabbt bli synbart… Läskigt

Fick bra feedback som jag tagit åt mig, saker jag skall justera och vissa saker jag skall tänka extra på till nästa pass.
Dom lär mig mycket, och jag hoppas min kropp (knä framför allt) håller för att leda många H2O pass framöver, för jag har hittat något jag verkligen gillar.

Vilken kontrast till reklam/mediavärlden jag har befunnit mig i senaste 20 åren.

Tack Medley som ger mig chansen <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.