L som i livet, leva, leka och lära

Älskade Italien

I år blev det senare än vanligt som vi packade väskorna för vårt andningshål, Italien, Ligurien – Loano

IMG_0463

Mer folk, varmare, soligare, hetare, sa jag varmare?

Den största tiden tillbringades här på Beach Perelli. Stranden vi återkommer till år efter år, vi gillar den och människorna som sköter om den. Strandmaten är bland den bästa, service suverän och det som sonen älskar mest – fri wifi.

IMG_0464

Sonen lärde sig snorkla, så var mest under vattnet när jag badade (det gjorde jag ofta). Fick en fin hägarlig brun bränna på axlar och rygg, benen däremot fick extra solkärlek medan jag låg i skuggan med resten av kroppen.

IMG_0378När jag passade på (orkade) ligga i solen och läsa nya Grey boken (boktips) …

IMG_0359… så fiskade Sonen och Maken krabbor bland klipporna.

IMG_0366Dom fiskar med musslor som knackas bort från klipporna, när dom fått upp några hungriga krabbor så släpps dom ner dom igen. Sen får både Far o Son och krabborna svalka sig i havet. Undar hur många av krabborna som var uppe i hinken och sen ner i vattnet för nån timme senare komma upp i hinken igen. Sista dagarna var problemet att musslorna på klipporna var slut.

IMG_0374Det var två veckor med mycket bad, otrolig mycket svettandes dag som natt, 2 omgångar magsjuka men annars var det som vanligt underbart att vara där. Folket, maten, lugntet… väskaffärerna (!)

Vet inte om just Juli är min favoritmånad, för varmt för mig och jag vill gärna vara i Sverige på sommaren. I år blev det som det blev, och gick ju bra med många rör av Resorb (för att återställa vätskebalansen).

Nästa år tar vi sikte på juni, för jag tror Sverige får en underbar sommar 2016.

IMG_0459

Fler bilder från mitt älskade Loano hittar du på mitt instagram – följ mig gärna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.