L som i livet, leva, leka och lära

Rätt riktning i livet…

Studera är allt annat än lungt och stressfritt, senaste veckan har jag haft 3 prov.

  • Skriftligt prov Italienska, väntar på respons
  • Korrekturläsning, fick bra och E (E högst)
  • Delprov Grafisk kommunikation, 7/7

Den grafiska kursen är underbar mycket nytt och många termer men varför har jag inte hoppat på detta tidigare. Detta är ju det jag vill jobba med, vara kreativ och utforma. Jag är varken konstnär eller copywriter men jag älskar den kreativa processen och allt inom det grafiska. Text, Bild, Form och uttryck…

grafiska

Har kämpat med Illustrator under veckan, ser så lätt ut när man går igenom teorin och lyssnar på moderskeppet men när man skall göra allt själv är det inte så enkelt. Men KUL!

Kommande veckan ser maxad ut även den. Praktiskta övningar med Illustrator, teori photoshop och sen det som gör mig stressad 3:e muntliga provet i Italienskan.
Att prata språket för mig är nästan helt omöjligt, jag tragglar med glosor, uttal etc men sen en timme senare är allt borta från min språkhjärna.
Kursen snart slut, 1 muntligt, 1 examensprov och 1 slutprov  – allt nästa vecka sen är det bara betygssamtalet. Efter detta så kommer jag välja annan inriktning för italienskan, framför allt full fokus på det grafiska området det är ju det jag vill jobba med framöver.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.