L som i livet, leva, leka och lära

Nytt kapitel

Fokusera på sånt du kan påverka brukar alla härliga inspirationsböcker skriva, alla härliga föreläsare säga men ibland är det svårt.
Livet vrider och vänder ibland i så snabba språng som man inte hinner med.
Livets prövningar brukar väl de religiösa säga…

Söndagen började i glädje och vinst, men avslutades i förlust. Trist att förstå och inse men som kungen sa i sin egen kris så försöker även jag vända blad och börja på ett nytt kapitel.livet_r_som_en_bok Man kan inte vara älskad och omtyckt av alla, är en smärtsamt upplevelse att men som en min terapueft sa för länge sedan. Kommer inte ihåg ordagrant men innebörden  var lite som;  – ”Behåll och vårda den positiv energi omkring dig och minska den negativa som du inte kan styra över. Du kan ALDIRG förändra människor, deras värdering eller åsikter, du kan försöka påverka, övertyga men en vuxen människa måste vilja förändras det kan inte du bestäma. Du behöver inte inte alltid ha rätt värderingar eller åsikter men det är viktigt att du står för det som är dina ageranden. Gör det som känns rätt i ditt hjärta, och koncentera dig på hur du låter dig påverkas av händelser, människor. Ta ansvar för ditt liv”

Är väl som livet är som mest, uppgångar och dalar. Som Maken brukar säga efter regn kommer solsken. Och började väl känna att livet var för soligt så klart det måste komma en regnskur.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.