L som i livet, leva, leka och lära

Energistart på dagen

I morse hade jag förmånen att starta dagen på ett underbart sätt.

God och näringsrik frukost skapad av Må Bra viktcoach Marie Tegnér.

IMG_4101

Speciellt Chiapuddingen var grym – måste göra själv hemma. Skall stå över natten och är full med enerig och nyttiga Omega 3. Hon använde mandelmjölk vilket jag aldrig testat så det var något nytt!

IMG_4102

Förutom chefredaktören för Må Bra ”Liselotte Stålberg” så inspirerade Leila Söderholm oss till både träning och skratt. Hennes tips kommer jag verkligen ta fasta på.

IMG_4104

Sedan var det första gången för mig som jag fick träffa och lyssna på Mia Törnblom, och vilken människa. Vilka härliga skratt jag fick på morgonen – och fasta råd som jag skall tänka på i framtiden. Följer lite vårt tjejgängsgrej i Dalarna, gör lite ofta så ger det suveräna resultat.

Glädje och inspiration när livet suger just nu.

IMG_4105

 

Att livet suger regelbundet är det ingen tvekan om – men livet är även fyllt med guldkorn och kärlek.

Något väldigt viktigt hon sa som jag skall bära med mig är ta ansvar själv för saker och ting. Om jag tar ansvar för mig och mitt så lägger jag inte negativ energi på andra ”pappskallar”, och suger ut mig själv på självkänsla. Även det viktiga hon sa om att sätta punkt i hjärnan. Ge gärna en komplimang men nervärdera inte dig själv! Otroligt viktiga iaktagelser, skall gå och lyssna på henne fler gånger och börja läsa hennes blogg (även Leilas såklart)

IMG_4107

 

Gick därifrån med ett leende och full energi hela dagen, och inte nog med det – en fullproppad Goodiebag.

IMG_4108

 

Life is good today <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.