L som i livet, leva, leka och lära

Kärleken blir starkare varje dag

15 oktober 2004 gick vi på vår första date, 15 oktober 2008 så lovade vi varandra trohet och kärlek i kyrkan.

brldag

Så idag är det 10 år sedan jag gick från daten och tänkte ”honom skall jag ha”, såg en oslipad diamant. En ungkarl med fiskeprylar på köksbordet som skulle bli en underbar Make och Pappa till mina barn, fråga mig inte hur!?!?
Med ett köksbordet som bänk för fiskekrokarna, kastruller med rester i kylskåpet fick mig på fall, eller fick mig nyfiken. Skämt o sido, ibland måste man se förbi det och se Mannen bakom – det gjorde jag och jag har inte ångrat mig en sekund. Nja – någon gång kanske men så skall det vara i ett äktenskap eller hur – skulle aldrig vilja byta eller ha någon annan. Han är mitt allt, ja nu ljög jag – han är min nr två. Sonen vi fick är mitt ALLT, men utan den daten 15 oktober så hade Sonen aldrig varit här.

Vilken lycka och tack Petra/Eva som parade ihop oss, och skönt att jag inte lyssnade på negativa ”vänner” som var säkra på att vi inte var rätt för varandra. Har aldrig varit så rätt, så enkel och så levande att vara kär och älskad. Har aldrig skrattat, skämtat och gråtit så mycket som dessa 10 år men varje sekund är en sekund av glädje och lycka.

Jag var pirrig den kvällen för 10 år sedan på restaurangen och jag är pirrig idag 10 år senare – men ett annat pirr. Älskar honom min underbara MAKE och hoppas vi får minst 50 år tillsammans

Idag firar vi 6 år och sockerbröllopsdag, som Sonen sa i morse ”ni är söta som Socker”

I kväll skall vi gå ut och äta på restaurang, Sonen ska självklart också med, för han blev ju med samma namn den dagen 15 oktober 2008 oxå. ”Ja liksom gifte in mig med Nonno, Pappa och dig så oxå” (not. vi fick alla samma efternamn)

<3 Älskar er mina killar<3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.